329 kr/mån
Engångsavgift
115 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad
Fraktkostnad
115 kr

Paket med bredband och trådlös router!

purethumb-1024x1024Bredband 100/10 och trådlös router ingår!

100/10 mbit/s som ger dig obegränsat med data och blixtsnabb hastighet. Trådlös router med AC-standard och inbyggd telefonibox ingår under avtalsperioden.

Mediateknik står för support, drift och underhåll. Tryggt och säkert för dig som användare!

Frakt tillkommer med 115 kr - Meddela oss om du vill hämta ut i butik för att undvika fraktkostnaden.

Villkor router/utrustning:

Under avtalstiden ansvarar Kunden för Utrustningen. Kunden har inte rätt att sälja, pantsätta, hyra eller låna ut Utrustningen. Vid utebliven betalning har Mediateknik rätt att debitera en avgift som motsvarar Mediatekniks kostnad för Utrustningen.

Kund har alltid rätt att ångra sin beställning i enlighet med lag om distansavtal. Vid ångrad beställning måste Mediateknik först kontaktas och därefter ska routern, inkl. kablage och tillbehör, returneras i originalkartong till Mediateknik. Ångerfristen är 14 dagar och börjar gälla dagen efter beställningen är Mediateknik tillhanda.

Om skickad Utrustning ej hämtas ut av Kund faktureras kunden 250 kronor. Kund kan alltid kontakta Mediateknik för att få routern utskickad på nytt.

Vid uppsägning av routertjänst måste kund kontakta Mediateknik och all lånad utrustning inklusive kablage och tillbehör returneras i originalkartong till Mediateknik inom 30 dagar från avtalets upphörande. Om utrustningen inte återlämnas inom denna tid har Mediateknik rätt att debitera en avgift som motsvarar Mediateknik kostnad för utrustningen och inte under 500 kronor.
Denna information tillhandahålls av Mediateknik Denna information tillhandahålls av Mediateknik
pdf Ladda ned PDF
Storlek: 102 Kb

Om Mediateknik

Tjänsteleverantör som erbjuder Internet, IP-telefoni och IP-TV. Den nya tidens telekomföretag. Mindre, mer personligt och lättillgängligt, med fullständigt och totalt kundfokus. Vill du göra din beställning över telefon? Ring oss på 0340-67 92 90.